Om os

Center for parforhold og seksualitet

Om os

 

CEPAS, Center for parforhold og seksualitet, ledes af Lise og Frederik Berggren Smidt.

Som henholdsvis lærer/krops- og psykoterapeut og sognepræst kan vi trække på forskellige kilder og faglighed. Vi har mere end 20 års parforhold bag os, hvor vi selv har været igennem flere faser i samlivet, først uden børn, så med små børn og nu med voksne børn. De sidste ti år har vi undervist om seksualitet som en vigtig del af parforholdet. Vi har deltaget i en række parseminar og årskurser både som deltagere og undervisere. De senere år er vi endvidere blevet certificeret som ledere indenfor PREP.(Prevention Relationship Enhancement Program).

Vi har desuden 15 års praktisk erfaring med samtaler med par, der har haft ting at kæmpe med på det følelsesmæssige og seksuelle område.

Det er indtryk, viden og erfaringer fra disse mange sammenhænge, der ligger til grund for oprettelsen af Center for parforhold og seksualitet i 2016. Vores ønske er at gøre vores erfaringer og tilbud synlige og tilgængelige, så stadigt flere par kan få mulighed for gennem samtaler og undervisning at blive bedre sammen. Velkommen!